Schrijftuin workshops


In kloosters en op andere locaties verzorg ik met veel plezier één- en meerdaagse schrijfworkshops voor groepen van 6 tot 12 personen.

Schrijf een brief aan het kind in jou
De workshop Schrijf een brief aan het kind in jou duurt een dag. Je gaat schrijven naar het kind dat je ooit was en dat nog steeds in je zit. Herinneringen aan je jeugd, schrijfoefeningen en geleide meditatie zorgen voor een inspirerend schrijfduwtje.

Bij de meerdaagse workshop Briefwisseling met het kind in jou schrijf je op dag één een brief aan het kind in jou en ontvang je op dag twee een brief terug. Door stil te staan bij de innerlijke dialoog tussen het kind en de ouder in jou krijg je beter door waarom je af en toe kinderlijk of juist ouderlijk gedrag laat zien in alledaagse situaties. Schrijfopdrachten en geleide meditatie helpen je innerlijke kind bij het terugschrijven naar de ouder in jou.

Een speelse manier van zelfbespiegeling voor iedereen die graag schrijft
De eerstvolgende workshop vindt plaats van woensdagmiddag 21 t/m vrijdagochtend 23 augustus in het Dominicanenklooster in Huissen. Kijk voor meer informatie over het programma en voor aanmelding op www.kloosterhuissen.nl

Vragen? Aarzel niet om te bellen, mailen of contact op te nemen via het contactformulier op deze site.